Godt i gang…

Når man skal have en hjemmeside er der basale grund- og tillægsydelser som man enten skal eller kan betale for. Eksempelvis kræves det først og fremmest at man ejer et domæne fx “mmopress.dk” – domæner kaldes også for webadresser. Domænet bestiller man typisk sammen med noget serverplads – også kaldet webhotel. Her får man mulighed for have sin hjemmeside, samt at få e-mails der slutter med sit domæne fx kontakt@mmopress.dk.

Produkter og priser

Alle priser er inkl. dansk moms

Oprettelser af domæne og webhotel

Nyt .dk domæne: 100 kr.*
Flytning af eksisterende domæne: 75 kr.*
Basic web- og mailhotel: 375 kr./år.
De fleste vil kunne klare sig med et basic, men forhør dig.
*Forudsætter ny eller tidligere oprettelse af .dk domæne. Herefter er der en årlig afgift til dk-hostmaster (administrator af .dk domæner) på 50 kr. Såfremt at man ønsker et domæne der ender på noget andet, kan priser variere.

Hjemmeside

Oprettelse af basishjemmeside, hvor man selv vil fylde i fra bunden: 200 kr.**
Oprettelse af hjemmeside, hvor jeg skal lave indhold op til 6 timer: 2500 kr.**
**Forudsætter domæne og webhotel.

Når man får oprettet en hjemmeside, hvor jeg laver indholdet, følger der instruktion af én times varighed med. Ved basishjemmeside kan denne tilkøbes for 500 kr.

Vedligehold

Når man først har en hjemmeside, skal den vedligeholdes både med indhold og teknisk. Der kan også opstå problemer eller spørgsmål. Derfor har jeg gode priser på vedligehold.
OBS! Tegnes sammen med oprettelsen af hjemmesiden.

2 timer pr. år: 850 kr./år
3 timer pr. år: 1050 kr./år
6 timer pr. år: 1700 kr./år

Facebook administration

De fleste virksomheder har brug for blive set – også på Facebook. Derfor tilbyder jeg, hvis man bestiller en hjemmeside, uden beregning, at lave en Facebook-side eller lave genkendelighed mellem hjemmeside og eksisterende Facebook-side.
Såfremt at man gerne vil have mig til at hjælpe med at opbygge målgruppe mv. kan vi tage en snak herom.

Billeder

Enhver hjemmeside bør have gode billeder, og meget gerne en form for logo. Hvis du har et logo i forvejen, og får oprettet en hjemmeside hvor jeg laver indholdet, er billedbehandling indberegnet – også billeder til evt. Facebook-side.

Såfremt at du skal have opkvalificeret andre billedfiler henvises der til min normale timepris på 500 kr.